Profiel


CRB Timmerwerk begeeft zich in zowel de particuliere als zakelijke markt. In beide markten wordt met name op kleine schaal nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie gerealiseerd. Vanaf initiatief tot en met de nazorg bent u bij CRB Timmerwerk aan het juiste adres.

Een flexibele bedrijfsvoering en professionele aanpak staan altijd garant voor een passende oplossing. De nodige kennis en ervaring zorgen ervoor dat de klant verzekerd is van een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. De samenwerking met een selecte groep onderaannemers en leveranciers maakt het mogelijk alle facetten van het bouwproces nauwkeurig af te stemmen op de wensen van de klant. De diversiteit aan gebouwen en opdrachtgevers zorgt ervoor dat elk project een aanpak op maat vergt.

Ook regionale aannemersbedrijven en woningbouwverenigingen behoren tot de opdrachtgevers in de zakelijke markt. De 40 jaar ervaring en complete wagenuitrusting zorgen ervoor dat ook deze bedrijven kunnen bouwen op CRB Timmerwerk.

CRB Timmerwerk bouwt aan duurzame relaties waarbij opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat hun opdracht vakkundig wordt uitgevoerd. Momenteel zijn het de particuliere opdrachtgevers die het grootste deel van het klantenbestand voor hun rekening nemen.

CRB Timmerwerk is gevestigd in Schagerbrug (Noord Holland) en heeft een werkgebied dat zich uitstrekt van de Kop van Noord-Holland tot regio Amsterdam.


Geveltimmerwerk Grote Sloot Schagerbrug
Geveltimmerwerk

 

 
Historie  

 

In 1990 wordt CRB Timmerwerk opgericht. Als zelfstandig ondernemer worden de eerste werkzaamheden voor een woningbouwvereniging en verschillende hoofdaannemers verricht. Al snel volgen er particuliere opdrachtgevers die met verbouw en onderhoudswerkzaamheden voor een goed gevulde orderportefeuille zorgen. Ruim 15 jaar later bestaat het klantenbestand voor het overgrote deel uit particuliere opdrachtgevers waarvoor CRB Timmerwerk een totaaloplossing biedt.